به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نصیر منصورزاده، مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای و امیر حسین دبیری و معاون عملیات جهادی این دانشگاه طی نشستی که در خبرگزاری دانشجو برگزار شد به تشریح برنامههای جهادی معاونت عملیات جهادی بسیج دانشجویی این دانشگاه پرداختند.
نصیر منصورزاده، مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای در این نشست از برگزاری اردوهای جهادی مهارتی-تربیتی توسط گروههای جهادی این دانشگاه در سراسر کشور خبر داد.
وی افزود: اردوهای های جهادی مهارتی-تربیتی با هدف نقش آفرینی تخصصی گروههای جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای حول گفتمان آموزشهای مهارتی این دانشگاه برگزار میشوند.
منصورزاده افزود: هدف از برگزاری اردوهای جهادی مهارتی-تربیتی، مهارت آموزی به مردم مناطق محروم جهت کارآفرینی و ایجاد اشتغال و ارائه خدمات فنی به مردم مستضعف و حاشیه نشین شهرها و روستاها است.
منصورزاده بیان کرد: در اردوهای جهادی مهارتی- تربیتی هم به ماموریت دانشگاه فنی و حرفهای یعنی مهارت آموزی و هم به ماموریت بسیج دانشجویی یعنی تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد توجه شده است.
مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای با بیان اینکه هدف اصلی در اردوهای جهادی مهارتی- تربیتی کار آفرینی و ایجاد اشتغالهای خرد و زود بازده است، افزود: مطلوب ما این است که در قالب اردوهای مهارتی- تربیتی تا زمانی که مخاطبین این اردوها به مرحله اشتغال و درآمد زایی نرسیدند رها نشوند؛ از این رو به موازات ارائه آموزشهای مهارتی، جذب تسهیلات و حمایتهای نهادها و ادارات محلی نیز توسط گروههای جهادی پیگیری میشود.
امیر حسین دبیری، معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای نیز گفت: در ایام نوروز حدود ۱۵ گروه از دانشکدههای فنی و حرفهای متشکل از دانشجویان خواهر و برادر در قالب اردوهای جهادی مهارتی- تربیتی جهت ارائه آموزشهای مهارتی و خدمات فنی به مردم به مناطق مختلف کشور اعزام میشوند.
وی افزود: در این اردوها تلاش میکنیم گفتمان نقش آفرینی تخصصی حول نظام آموزشهای مهارتی دانشگاه فنی و حرفهای را در سطح کلیه گروههای جهادی بسیج دانشجویی پیاده سازی کنیم.
دبیری گفت: یکی از راههای احیا و توانمند سازی تشکیلاتهای آسیب دیده از فضای کرونا برگزاری اردوهای ملی مثل راهیان نور و اردوهای جهادی است که امیدواریم بتوانیم این مهم را محقق کنیم.